striks administrator ehk haldaja
eesnimi : Rey perekonnanimi : Laas Postituste arv : 14 Vanus : 33 Tänane õnnelause : Hea Päev!! Silmad : Pruun minust : - Points : 6135 kuulsus : 0 Registreerimise kuupäev : 06/03/2008
| Pealkiri: Ettepanekud Foorumi reeglid! Reede 07 Märts 2008, 11:10 | |
| Ettepanekud Foorumi reeglid!
Mõned reeglid siis siin foorumis käitumiseks!
1. Siin ei ropenda! 2. Teema tehke ainult siis, kui näete selleks kindlat vajadust, s.t teil on kindel ettepanek! 3. Pealkirjastage ETTEPANEK: "tekst" 4. Üleliigset loba mitte ajada! Ainult teemakohane jutt! 5. Olge viisakad! S.t kui keegi teeb rumala ettepaneku ja teile see ei meeldi, siis põhjendatud vastus! Pole vaja hakata sõimama või solvama teist kasutajat! 6. Põhjendage ka ettepanekus võimalikult täpselt selle põhimõtet!
Aitähh!
Reeglid on täitmiseks, mitte rikkumiseks! | |
|
v6sa Moderaator
Postituste arv : 14 Vanus : 36 Points : 6063 kuulsus : 0 Registreerimise kuupäev : 16/04/2008
| Pealkiri: Kujundus. Püh 16 Nov 2008, 17:12 | |
| Muidu kujundus ja see muusika on (y) aga saaks äkki kuidagi lehte korrastada . Praegu kõik asjad üksteise otsas ja laiali. | |
|
Teh_Rauno uus!!!!
Postituste arv : 1 Vanus : 31 Silmad : sinised. minust : rauno, 15 .
elan kohas nimega võõpsu mis on täielik pommiauk.
enamasti elan sõbra juures koos pudeli viinaga.
suitsu teen ka.
muusika suhtes siis niipalju et kuulan kõike mis raadiost tuleb
hobisi ja muid asju mul vist eriti ei ole kuskil trennides ka ei käi,
esmapilgul võin tunduda igav joodik aga kes vähegi teab mind siis seda ma ei ole
olen väga sõbralik jutukas ja lahe
aga okei aitab minust.
byez. Points : 5723 kuulsus : 1 Registreerimise kuupäev : 23/03/2009
| Pealkiri: Re: Ettepanekud Foorumi reeglid! Esm 23 Märts 2009, 16:04 | |
| hmm.. minu meelest võiks olla vähem värvi ja vähem reklaame. | |
|
-piia- uus!!!!
eesnimi : Piia perekonnanimi : Hälvin Postituste arv : 1 Vanus : 30 Silmad : Sinakashillid minust : Rõõmsameelne. Sõbralik, Abivalmis Points : 5845 kuulsus : 3 Registreerimise kuupäev : 09/12/2008
| Pealkiri: Re: Ettepanekud Foorumi reeglid! Nelj 16 Apr 2009, 14:29 | |
| Äkki saaks teha nii, et mitte ei tuleks koguaeg üks muusika või tuleks erinevaid.. Nagu sellesmõttes, et kui klikid teisele lehale, et siis tuleks juba mingi muu laul.. | |
|
striks administrator ehk haldaja
eesnimi : Rey perekonnanimi : Laas Postituste arv : 14 Vanus : 33 Tänane õnnelause : Hea Päev!! Silmad : Pruun minust : - Points : 6135 kuulsus : 0 Registreerimise kuupäev : 06/03/2008
| Pealkiri: Tere Püh 19 Apr 2009, 13:43 | |
| - Tsiteerin: :
- -piia- kirjutas:
- Äkki saaks teha nii, et mitte ei tuleks koguaeg üks muusika või tuleks erinevaid..
Nagu sellesmõttes, et kui klikid teisele lehale, et siis tuleks juba mingi muu laul..
Kogu aeg ei tule üks ja sama muusika !! ni ei ole võimalik !! aga ma saan teha ni et et on nimekiri ja saad MUUSIKA ISE VALIDA ??? | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Ettepanekud Foorumi reeglid! | |
| |
|